4/8/11

A little of Mr. Sam and other remedies

MR. SAM WAVES MISS JAY
Currently I have my eyes on SAMsung Wave 533 which I don't know how much it'll cost me!


My Mr.Sam yg HOT ='D

My second beloved hubby, Mr. Google also don't seem to know the price..how disappointing, kan! >.<
Hmm..S.A.M~ sounds sexy eyy? hehehe! =D
Oh abah encem, Nabila nak Mr Sam buley? Kalau x boleh pon NAK JUGAK, NAK, NAK!!!
(hiss..mmg xreti nak bersyukor aku ni kan! Cettt~)
Hoh..hehehe~ I'm not that kinda dotter ye gojesess~ (^_____^)
Susah atau senang, I'll work for things that I want!
Kalau da berusaha but x dapat jugak,
I'll keep on working..and working (cter mcm susah gila je)
But then..kalau xdapat jugak..
Time ni la carik Mr. Hubby! =DD
Apa pun, harap sangat dalam masa 2-3 minggu ni boleh dapat enpon nomeyy tu~
Doakan ye kawan2! (^________^)
.
.
.
AIR KELAPA & UBI KELEDEK!
Just now I went to Jln Tar together with Yanie Yuzz

Muka ketat aku ngn muka slumber yanie...
HOI MINAH! AKU SUKA LEPAK NGN KAU! >.<

Hehe..saje, aku ingat nak ajak makan2 kat Kerinchi je, but then I think tudung pun asek pakai yg sama je kann~ mana buley, org laen santek je, diri ni sememeh!~ cian Mr. Hubby..lari kang, naya je~ (tsedak dia kat dinner tu)
DANGGG! >.<
Hoh..so, time ktorang jenjalan pilih tudung and shawl, ada plak gelang santekk nomeyy wane putih..Ingat maw je aku angkat satu, tp bila fikir Mr. Sam...aku pun letak balik~
Hmm..org kata:

BUKAN SENANG NAK SENANG,
BUKAN SUSAH NAK SUSAH...
nah,aku kasik large sikit bg org nampak..=p

Aku betul2 faham ngn kata2 ni sbb aku bukan org senang..
Kalau nak something, 2-3 kali merenung benda yg nak dibeli tu; whether or not benda tu perlu atau sekadar nafsu aku..
(Mr. Sam aku tu nafsu, TP AKU NAK JUGAK!)
Lain plak la cter bila dah ada elaun and income sendiri..
Dah x perlu harapkan mak bapak nak beli semua barang keperluan..
(Kalau nak belanja tu, trimas je la ye..xkan nak cakap xnak pulak~) =D
. . .
I LOVE SELLING & I LOVE BUYING
Mama pesan: make sure your selling is more than buying
Indeed, Mama..huhu~
What happen if you spend more than you earn?
Oh.....nak fikir pun aku x lalu~ =)
.
.
.
OK...
Till then gojesess...=))

EHHH! >.<
Apa kaitan Air kelapa ngn ubi keledek tuh?
Hoh...haa! Tadi time jenjalan aku lapo + dahaga..
Selamat ada makcik and kakak nomey jual kuih2 n air..mcm taw2 je aku lapo time tu~ (^________^)"
ok, tu je..(mmg blog aku ni dreka khas utk mulut and point aku yg sentiasa berterabur)
trime je le yerp! 
OK...
TILL THEN GOJESESS~
(^__________^)"

X O X O



1 Ore Oyap -->>:

bella bellitos said...

http://cikbellabellitos.blogspot.com/2011/04/contest-natural-beauty-abg-stalker.html

nah nah sbb ko ske camwhoring, jom join contest nih

Post a Comment