10/28/11

Life is no fun

LIFE IS NO FUN WITH YOU fooling me around.

8/18/11

Be a BELUT once, IPBArians

Not updating blog is..not cool! I was..no, am busy with ASSignments..='(
Darn! Being a teacher trainee is SO NOT EASY. Especially when you're a belut (semua benda nak kena siapkan dengan PERFECT). I tried to become a belut once (to be exact, last two days); when we were given task on nursery rhymes.

I was asked to find the historical and the features of nursery rhymes (which I did flawlessly). When I was doing the presentation yesterday, the educated lecturer asked me to stop and said 'Never mind, let's just focus on activities that we can do in classroom'. I was..'Oh, alright'..


Isn't the process (of doing the presentation) is as much important as the product (sharpened soft skills)? I mean, come on! You could at least say 'You've done a good work', 'Let's continue with..bla bla bla?'. Less painful, I would say. See, sekarang gua sudah marah! Grr.. Jap, confused.. This isn't M.A.D.N.E.S.S..This is..S.A.D.N.E.S.S
Sedih woo, lecturer tak appeciate our hardwork
  Kalau gua tak buat kerja lu pasni jangan salahkan gua la, ok? Duduk bilik layan dangdut pun sonangg...

 K, bye!


7/9/11

You know Im no good



Wahh..lama x update blog rasanya! =')
Sorry for I have no interest in social networking stuff..Salahkan all the work loads from lecturer..Kikiki~
Mr. Hubby pesan, not to play around this semester. I almost fail my Philosophy paper (I got 'C'- which stands for 'Cemerlang...pala otak hang'!!').
Alhamdulillah, things go so well this semester, accept that I need to find a part-time job (nak kawen la katakan~ heheh!~)
I found one vacancy at Secret Recipe, Amcorp Mall. If I received THE CALL, means I need to bahagi masa dengan sebijak-bijaknya! InsyaAllah..
Hah, apa plak motip entry You Know Im No Good ni?
Currently Im stuck with Amy Winehouse, this is one of her best songs..=) 
Kalau ada masa, moh le dengar kat Youtube. Tp xmo naughty2 with the vid clip ok!!!
Actually aku tengah tunggu Abah amek from hostel, tapi jalan jem gara2 BERSIH. Hoh.. Malas nak ulas banyak2 pasal bersih ni. Yang aku tau helikopter berlambak2 kat atas nun, takut jatuh bom je kat Blok 8 ni ha. Xpasal tengah layan benda lagha (Amy Winehouse) mati kena bom. Jenuh nak menjawab depan Tuhan. Ish3~ Ok, makin takut plak. Tukar citer jom!
Hmm.. Ok, xtau nak citer apa.. Apa pun, doakan yang terbaik untuk bumi Malaysia (ttbe) and semoga aku dapat jadi pelajar cemerlang (akhlak, akademik) this semester.. Mana la tau, ttbe dapat 4 flat sem ni Abah hadiahkan aku keta kancil lama sbijik, boleh bawak korang jenjalan kan? =) Ok, tu je.. Bubye lalings!

6/24/11

Are we in heaven?

Uhuk3~ *sambil buang sawang*
Sorry, lama rasanya x update blog ni sbb xde interesting experience that can be shared. But, Alhamdulillah, hari ni ttbe mai mood nak update! Here it goes, peeps! =)
.  .  .
Well, instead of bercerita tentang macarone yg colourful and cuppies yang menjadi bualan ramai, aku nak share sesuatu yg sangat syiokk! Presenting...jeng3!~


The very-delicious-durian-pancake!
(it's the yellow one- just in case)

Couple days ago I asked Anis Farhanah to accompany me to buy shoes at Midvalley (again, same place!). I've lost my shoes and an external hard-disk on my first day at IPBA (fine, my bad for not taking care of my own stuffs). But hey, who cares? Patah tumbuh hilang berganti, kan? Kasut je la.. External hard disk tu tunggu elaun la kowt? :p

Ok, back to Anis Farhanah; aku kesian nak ajak dia keluar sbb puasa, tp dia kata dia pun nak beli barang, so then we went~ Syiokk dapat 2 pairs of new shoes. Satu murah and satu lagi agak mahal from Vincci. Yang murah pakai p kelas, sbb sangat comfy utk berjalan dengan kadar segera..hehe! Antara food stocks yang aku topup were instant Campbell soup, green apples (as in the picture) and also tomato cherry.

After we've bought almost everything in Midvalley, Anis Farhanah said she wants to buy durian pancakes- (ok, I was like.."come again?"). She mentioned something about facebook which then has made me unsure about two things; it was either she was too hungry because she was fasting or there was some missing chunks between "durian pancake"...bla bla bla.."facebook"?

She bought one package of durian pancake for RM10 and right before we leaved, I decided to give it a try too. So, secara x langsung, peniaga tu dah untung RM20. Tima kasih kat Anis cepat! :p

Sampai je kat bilik aku, Yaya (my rumet) tengah sembang2 dengan Adah (my housemate)-- gila, habis semua aku nak introduce ni? So aku pun bukak la durian pancake tu, (sedap la kowt menguyah sambil gosip, kan?). Mula2 aku makan durian tu, dengan mind set yang "eleh, durian biasa la kowt". At the same time, Yaya was about to take the very first bite. Bila dah masuk mulut, Yaya pandang aku, aku pandang Yaya. Awkward moment bila aku tanya Yaya, "Kita kat syurga ke?"

Frankly speaking, that was..no, IS the best food I've ever tasted. Aku balik dari Midvalley tadi pun, beli lagi one package. X boleh dah rasanya p Midvalley without thinking about DURIAN PANCAKE! =)






Kepada peminat durian, boleh la cuba rasa nanti ok? Till then, friends. Enjoy your weekends! =)
Jangan tension2, and selalu ingat, Allah sentiasa ada untuk hambaNya yang minta pertolongan. But hey, what do I know? All the best ya? (^______^)

6/16/11

Bead bullets for toy- All are ours'

Couple days ago I went to Sungai Buloh, (my old house before I moved to Subang Impian). Abah asked me to sort things out (macam periuk, pinggan mangkuk, kain baju and buku-buku)- well, basically everything in that house! Few memories of childhood stroke my mind that morning. I saw some of my late mother's masterpiece; buku-buku rujukan that she wrote with her heart. There were few books yang arwah tulis dan letakkan nama aku sebagai penulis.

I remember she sat in front of her computer and typed enthusiastically during Ramadhan back then. There was one night when my brother and I came back from tarawih with Abah, she hugged us and all of a sudden she said, "I'm really proud of my daughter and son". We were like "Errr~" [Out of the blue?].. Oh, how I miss the warmth and affection from you, Ibu! If only you were still here, I would definitely won't let you go this time. Tapi, apa yang mampu Nabila buat? Allah lebih sayangkan Ibu. Al-Fatihah~ Semoga Ibu di sana baik-baik.

InsyaAllah, one day I want to be an author just like her (macam cita2 bbudak je?). Kawan2 tolong doakan kejayaan saya. Naik Sem 2 for Degree in IPBA on 18th, dah xmo malas2. Doakan saya especially for my Philosophy paper. Hopefully I can start fresh, without any dramas like last semester! Darn it!- (ttbe emo sbb memang betul geram!). Teringat balik mcm mana perasaan nak amek result SPM. Nok mapuh doh raso lo ni... Kalu fail jugok, meme drop TESL nikoh jah!(hoh, kecek supo ore klate dop?) (^___^)v

Bawah ni are some memorable pictures that I've captured for tatapan readers. Walaupun x se-interesting gambar adik-beradik Marcellos, tapi cukup bermakna buat my family and I- (rojak sungguh bahasa kat sini). Next time I'll use full English, sekarang ilmu x cukup mantop lagi. Kang tersalah tulis, ada pulak group kat FB tu nak pangkah teman. Choii~ Oh, the pictures! Ok, here they are:
Fav toy gun- uses painful beads as bullets
My brother's primary school writing "Ibu Saya"
My late mother's masterpiece
My name as the author
Some of the wish cards Ibu had received

I wrote this when I have a little trouble with sleeping..After finished uploading all the pictures, there, the drowsiness! Well, I shall return to my bed now! HEY YOU! Do have a nice day ya! :p

p/s: Thanks a bunch for reading!

6/3/11

Tatak Day Care

Today was tiring! Abah woke me up at 8.30am and asked me whether I could babysit Nayra gumok for a day. I was like, "Ya, of course!'; 
*Actually I was like ---->>>

Oh my! I was planning to make kek batik and something for lunch, but thinking about babysit her at the same time, probably I have to forget cooking! But then lately, tangan ni gatal je nak make dessert.  Nak2 bila kena puji Nanaimo Bars aku sedap..hehehe~ (^____^)v So, aku mintak tolong adik lelaki aku jagakan Nayra jap while I cook. Penat cause I need to make sure adik lelaki aku tu tak lesap naik bilik dia and leave Nayra alone. Jenuh2~
Phiuhhh~~~
When I was making kek batik, teringat pulak time awal2 aku buat dulu. Kawan aku kat Sepintar, Nuny yang introduce kan aku dekat kek ni (haah, aku mmg lame pun dulu~). Time tu ktorang buat jualan sempena hari apa ntah (dah x ingat). Banyak lagi memori aku pasal kek batik ni. Aku pernah nak buat untuk Mama and Abah for their after honeymoon punya present (Im not sure). But then it turned out to be keras. (Today, I've figured out why it became keras). Aku x masukkan cukup air and susu cair and biarkan Milo bergumpal. Kesian jugakla aku tengok Mama nak gigit kek batik aku dulu (ok, nama pun first trial kan!). Wahetever it is! Today, kek batik aku is superb!!! =)))
Xdak sapa puji aku, puji diri sendiri je la~

Well, about Nayra; the spoiled brat! (^____^)v Time lunch (kobis masak kicap and telur dadar) aku pasangkan laptop kat meja makan. Bagi dia dengar 'Burung Kakak Tua', 'Five Little Ducks' and 'Twinkle Twinkle Little Star' on youtube. Spoiled brat! (I dunno, I love these words) (^_____^)v. Spoiled brat!!! Ok, enough~ So, this picture is to prove how serious is the spoiling of the brat! (is there any such words?- lantak la labuu~) :p...

Her body kena sapu dengan calamine lotion sebab gatal hama. Alhamdulillah, she has appetite to eat still.

Nayra was taking her bubble bath with her rubber ducks. Enjoy, eyy?

Well, I just want her to know that she's the best baby girl (just till I have my own kids) in this whole wide world!!! (Ok, rasa macam dah exaggerate je?) Apapun, tatak loves you so muchy much, Nayra Qalesya!!! (^_______^)v Ok, this is the last picture for today, peeps;


My LEMBUT-AND-NOT KERAS-AT ALL-kek batik..=)
P/S: Sorry for the rupa of this cake. I'll try to improve it.

Ok..I think it's time for me to... Penat molep doh ni~~~ Assalamualaikum and good night, peeps!!! (^________^)v

6/2/11

Nanaimo Bars- Najad's Style!

I was in ultimate boredom when I was searching stuff(well, more to
wasting time) in Facebook last Monday- poke sana sini, puji others' default picture, stalk orang..macam-macam la kan. Then I saw this one guy (oops!) 'likes' Instructables
 page. Never knew ada page yang tackle many simple instructions from handicraft  sampai la cooking stuffs! Just what I need for this holidays! (^_______^)v

So, disebabkan rumah aku ni bukan bakery house or whatever they call, many ingredients yang aku perlu make do. Check out this recipe, peeps:

Nanaimo Bar Recipe

Bottom Layer½ cup unsalted butter (European style cultured)
¼ cup sugar
5 tbsp. cocoa
1 egg beaten
1 ¼ cups graham wafer crumbs
½ c. finely chopped almonds
1 cup coconut
Melt first 3 ingredients in top of double boiler. Add egg and stir to cook and thicken. Remove from heat. Stir in crumbs, coconut, and nuts. Press firmly into an ungreased 8" x 8" pan.
Second Layer½ cup unsalted butter
2 Tbsp. and 2 Tsp. cream
2 Tbsp. vanilla custard powder
2 cups icing sugar
Cream butter, cream, custard powder, and icing sugar together well. Beat until light. Spread over bottom layer.
Third Layer4 squares semi-sweet chocolate (1 oz. each)
2 Tbsp. unsalted butter
Melt chocolate and butter overlow heat. Cool. Once cool, but still liquid, pour over second layer and chill in refrigerator.
For the bottom layer;Ingredients yang aku ganti are graham wafer crumbs (scientific gila bunyi) sebab susah nak cari (Gigi geraham aku tau la). So what I did is crushed some Abah punya biskut gula sampai dapat satu mangkuk. Any biskut (Marrie, biskut Tiger, or anything yang manis). Other than the crumbs, aku ganti coconut sebab aku confuse dengan santan (lantak la, first time buat ok!). So aku lebihkan chopped almonds supaya ada rasa crunchy untuk base. Basically, kalau nak ganti cocoa dengan Milo pun ok. Menurut firasat aku, akan jadik lebih sedap! =) Untuk double boiler, aku buat cenggini:
Cool x my double boiler? =)

And this is my crumbs a.k.a. biskut gula Abah yang tinggal separuh~

For the second layer;
Aku gantikan vanilla custard powder and the cream dengan peanut butter (macam yang di'suggest' kan dalam Instructables website. Anything creamy such as cream biskut oreo pun will do but..sapa nak korek biskut oreo satu?? Lastly, for icing sugar, aku blend gula biasa sampai halus mulus macam kulit Nayra. Aww~~

For the third layer (toppings);
X dapek den nak nolong. Semua ikut recipe..hehehe~ (^___^)v


Well, lepas dah follow all the instructions and makeshift ingredients macam kat atas, this are the results and some of the picture behind the making of Nanaimo Bars...enjoy~ =)

This is the second layer; spreading the mixture of peanut butter over the chocolaty crumbs..=)


My Nanaimo Bars, siap untuk dimakan! =)


Tambah air Sunquick..woaa..gemuk2~ =)

Hmm, lepas Mama balik dari office tadi, Mama kata something. Pretty sure she means something like, 'First step is always the hardest'. Indeed, Mama~ Esok Mama suruh aku buat kek batik untuk visit Maktok kat Subang. Beres!!! Hal kecik je kek batik tu Mama! Hehehhh~~ 



 
Ok, till then peeps! Sorry sebab writing yang kelam kabut sebab tengah rebut dengan Nayra nak tengok video Burung Kakak Tua.. Bubye!!!~~~


5/27/11

Taska Oren

I worked at this nursery for 3 months after my Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) Exam in 2008. Aunty Nora (the owner of Oren Nursery) offered me a part time job at Nusa Subang. For I need money to but new mobile phone, I took the job.

Well, 1st day at workplace, I didn't do much but learnt how to bathe babies (there was 13 newborns altogether). I was so excited considering that I could play and cuddle those babies for the whole day! >..< they were all cute (and sometimes can be nasty too!)


2nd day was pretty much exhausting since I had to feed, bathe, play and wash their poops! urghh~ >..<" that was effing unpleasant job! Their poops were appaling! Kak Siti taught me how to wash their guano (click, but yea, hope you are not eating at this moment). She said to me, 

"Alah, nanti kau kawen, da dapat anak kena basuh jugak.." 
(That supposed to be motivating, ain't it?;p)
Aku pun basuh la..mula2 pejam mata..bila tangan kena kat sticky2 area, terus menjerit..aiseyhh~ >..< Why the hell I chose to work here in the first place??? Mula2, I did have the thought of giving up this job and work at a clinic nearby. But after few days of working, "Hey, this could be an indirect training as housewife!"

Banyak kenangan when I worked at this nursery. Cat dinding ramai2 to make the nursery lagi happening and ceria. Chicken, sausages and fish BBQ at the nursery front yard, celebrate those kids' birthday, and any more! >..< Rindunya kat toddlers and babies kat sana! My favourite baby would be Aryssa. Budak ni makan banyak macam Nayra jugak. Asyik2, "Nak!" kalau nampak kami tengah makan. And the best part would be dia tak nak kat kakak yang lain accept me! Woaa..rasa macam dihargai gila.. Ada yang dengki sbb depa kata, "Budak ni nak kat ang sbb badan ang besaq mcm mak dia!". Choiii~

Aku tak rasa lama pun kerja kat situ sebab banyak benda yang jadi dalam masa 3 bulan working. The best was when Aunty Nora has opened another nursery at Matrade and another one at Subang Bestari. Alhamdulillah, bertambah rezeki Aunty Nora. Tengok dia kerja pun, cekap, pantas and tuntas (aku x tau 'tuntas' tu apa)! Kalau ada rezeki, aku nak belajar dengan dia buat business sendiri. Gerak kerja dan draft pelan yang aku cipta sendiri untuk pekerja2 aku. InsyaAllah, plan nak buka bakery sendiri (mcm cliche je bakery2 ni; but hey, cita2 aku, apa kau kesah?). Tak tau la kalau aku dah cukup kuat and bersedia for the business, but always tell this to yourself this, peeps... 


"Why not?"=)




P/S: Sesiapa yang berminat nak daftar anak kat nursery berhampiran Subang Bestari, Nusa Subang and Matrade, boleh contact Puan Nora at this number: 019-2125506

5/15/11

Featuring Nayra Qalesya

Good evening, peeps! =)
Woaa, I didn't know when things changed in a day, it could be THIS tiring!
Well, let me keep it to myself, shall I? (^__^)

Great things are meant to be shared..
Today I went to Damansara to shop with my family..
(Well, need not to list the groceries we bought, I think?) +.+'
I thought of teaching Nayra how to shop dresses at baby department..and I found that
.
.
.

1) She knows how to choose best dress already! [???]

2) She shops "LINGERIES"~~

3) She knows how to have fun afterwards

 

Ohh..ini tamparan hebat! Took me 17 years to learn all these!!
Kids nowadays~



 P/S:
1) I'm recovering from fever, Alhamdulillah...Thank you, abah and en.hubby yg menjaga sy..my guardian angels~
2) Just a short entry due to exam stress..=) Till then, pretties...Have a good night sleep! =)

5/7/11

Dinner, Bridal Show & Roses

The Dinner

 (Appetizing brownies)
At first, I didn't really want to go to this dinner because it costs me probably 3 Vincci heels and a Harajuku dress..
(mmg x la for dinner!)

It took me some time to find out that En. Khairul Azman yg baik hati has paid the fees for me..
So last night at 8pm, we arrived at Putrajaya International Convention Centre, PICC.. Cari parking (xpa, x teruk mcm kat Midvalley!) and masuk immediately g toilet (ala, nak tacap2 sikit~)..After that, we entered the hall~
First impression, GRAND & dan2 nak buat wedding kat sini~ (boleh ke?)
The theme of the dinner is FUTURISTICS, so ramai jugak la yg pakai dresses and costumes yg unique (or..should I say weird?) ;))
Inspired sebab dapat tengok business partners naik pentas dapat anugerah and pengiktirafan five figures earners..
(Wah3~ Kalau nak cerita pasal dorg, mmg x habis sebab semua hebat2 belaka.. So kat sini harapan aku ialah untuk berjaya dalam perniagaan aku, bersama-sama dgn En. Khairul Azman.. Amin~)

There are some other things yg aku suka about this dinner:
1) Well planed..most guests, props and technical were all about 'FUTURISTICS'
2) Inspiring; in sense all the five figures earners are all of same age..
3) Sedar yg aku ada peluang untuk berjaya macam org lain; sekarang tinggal aku nak berusaha atau x je.. Dengan doa dan cara yg betul, InsyaAllah..=)
4) Membuka minda aku yg selama ni sempit.. Ramai yg salahkan mak bapak x mampu provide best education and fulfill your desires..
"Sama dengan aku jugak time kecik2, kenapa org lain dapat Barbie doll, tp aku dapat mainan cikai pasar malam? Salahkan abah, salahkan ibu.. Org lain main anak patung, boleh tukar2 dresses, tp aku main patung kertas dgn jiran.. Nak nangis pun ada bila main.. X syok langsung~ Last2 main daun inai, tumbuk2 and tepek kat dinding rumah org.. Sapa duk umah bawah, mmg nasib la aku attack..(Ye, aku ngaku aku buat onar dulu n sekarang..ada masalah jumpa aku personal~)"

Lagi satu cerita...
Amelia Ang, 19 years old..Bought her first car, a Fairlady..Dia berjaya ketika memulakan perniagaan ini pada umur 18 tahun..Sila nafikan fakta ini, deep down, you're arrogant! 
(Hah, aku nak pakai kereta pun duk berebut dengan Mama and Abah lagi..huwaa~)

Aku x menyesal berebut and bersusah payah dulu..
Sebab bila dah berjaya nanti, banyak yg aku boleh cerita kat anak-anak aku, murid-murid aku..(ecehh~)
Kalau sweet sangat journey tu, nak cerita kat orang pun x syok, kan? (^^)
Peluang ada di mana-mana, cuma kita sendiri yang perlu cari dan ambil risiko~ =)

---Bridal Show---
Haa..ni lagi satu benda yg aku suka other than business.. WEDDING EXPO..(this is way better than Midvalley's festival)  =)
Kebetulan, ada pameran kat PICC..Before the dinner starts, we went to usha-usha wedding cards, pelamin and also baju pengantin..Semua cute; rasa macam nak pakai semua je on my wedding day (kalau ada yg muat laa~)
Dah ada dah wedding card yg cantik and cheap..plus, utk VIP pun worth the price..
Mentah lagi dalam pengrusan wedding, but then again kalau x start usha-usha, bila lagi? =) harap dimurahkan rezeki kami; Amin~
(change to gatai mode)

---The Roses---
Last but not least, THANK YOU to En. Khairul Azman who gave me these sweet roses after the sort of 'romantic' dinner? =) I love you so much and  harap dimurahkan rezeki selalu, sayang..(^__^)


Ok, till then peeps! 

P/S: Some may argue money is not everything..
I'd say everything needs money..=)

5/4/11

My Wake Up Call

Im not really interested in updating my blog at this particular moment, but then I just do not know what to do...~
(yahh, me not knowing...)

Well, today I met Mdm Noriah (my Linguistics lecturer) and KJ BI, Dr. Suraya...
(Talking about KJ, this is how my face looked like just now...)

I went all the way to college just to find out that I have to redo two assignments; Philosophy (which I've submitted a week before) and Linguistics!

Think that's the worst? Nope! I've to resit my UAK paper! Cyer tak??!
And..ya, this week has been a lot like hell to me! >.<

Huu..whatever it is, I managed to see Mdm Noriah though I don't want to..Bila dah fail, means you FAIL la kan?
Buat apa nak discuss lagi???
(masih dalam mood sentap)

But..
Aku teringat pesan Ibu..dia nak anak dia berjaya; dunia & akhirat..Mak mana yg xnak tengok anak dia berjaya kan?
Bila ada parents hantar anak-anak p interview kat IPBA ni, happy sangat aku tengok muka diorang..
Agak-agak time Abah hantar aku p interview perguruan dulu pun, mesti dia senyum sampai telinga, kan?
Aku xnak kecewakan harapan Ibu and Abah.. Kalau Ibu ada, mesti dia bangga dengan aku sbb jadi pendidik mcm dia..
So, dari situ aku dapat kesedaran..
Mcm mana nak berjaya kalau kesalahan sendiri pun aku x cuba nak faham and selesaikan?
I do admit, memang susah untuk bangkit semula lepas gagal..rasa malas, give up, xtaw nak mula balik dari mana and so on..
What you can do is, go and meet your lecturer/parents/family and tanya pendapat and also nasihat..
Kadang-kadang kalau tanya kawan pun ok, it's just that we need more professional approach..suka hati kaw nak percaya ke x..

Susah woo nak bangun balik dari kegagalan..moody memanjang~
Bukan satu, tapi dua subjects for this semester..
Tak pernah dalam hidup aku gagal dalam mana2 subject/component (Add Maths is strictly excluded!)
Lepas ni aku xnak gagal dah..JANJI~
And I know this is a wake up call; I've lazed around, too too long!..
Guess what, biarlah merana sekejap..
P kelas la pun x makai makeup tebal2 dah..xsempat punya pasai..
Xpa, asalkan my result for this final cukup untuk buat aku puas hati..
Betul la cakap orang-orang tua, 

"bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian"

Kalau aku dapat pointer yg mantap & hebat, aku nak shopping puas2..
Kasut and dresses! Kaw tunggu! Pas final exam aku dtg beli!!!

I called Abah to inform about my UAK paper..Alhamdulillah, dia x marah..
He asked me to study hard..
Xpa, walaupun satu markah je lagi nak lulus paper Linguistics..kalau x fail sekarang, bila lagi..then, sampai bila-bila pun aku x kan sedar yg aku ni bodoh gak sebenarnya..

Kalau dulu x study pun 5A SPM..bayangkan kalau aku study, maw da sampai Harvard! 

Muahahaha~ =))

P/S: InsyaAllah, dengan doa family and kawan2, aku dapat lulus ngan cemerlang..Amin~