4/7/11

Akademi Tentera Malaysia (ATMA)

When I was in form 3 (or 2; not sure) I was given the opportunity to go camping under badan pengawas..(Mcm Maria Elena gak laa~) ='D
Bila dengar je ATMA, ase mcm cool plak; at the same time takut sbb dengar mcm2 cerita.
Konon kat ctu tempat org kena pancung ngn askar Jepun la..(da malam ni, so aku skip je la cter2 seram neh~)
Hmm...=)
Walaupun dah lama aku g kem tu, tp ada sesetengah perkara yg masih bermain difikiran..
Ada yg pahit, ada yg manis (yg manis ni confirm2 la abg2 tough kat sana!) Sorry,abee! >.<
Antara aktiviti yg aku n kengkawan kne buat were flying fox and rock climbing..
Tang rock climbing tu, memang haook sikit sbb badan aku yg mok2..abah kata dah ghope anak gajah~
aku oyap, kalau aku anak gajah..abah? =p
Aku x kisah sangat pasal dimalukan sukan rock climbing tu (sbb tpaksa panjat depan abg2 tough!-- muka teran je nak angkat badan!)
sbb bnd yg paling haook was when aku kena rendam dengan kawan aku, Ummi Najlaa dalam parit sbb hilangkan file..
Bukan hilang ponn~ ktorang tinggalkan file tu kat dewan and g tolong cuci pinggan lepas dinner..
Taw2 je file ktorang da dpegang oleh abg2 encem tuh~ *blush*
See, tolong org cuci pinggan pon kene denda! >.<"
Malam tu, lepas habis aktiviti, (I think about 2 in the morning) ktorang kena panggil together with some other kids..
Disuruhnyer ktorang masuk parit..urghhh~ sejuk~ ='(
tah pape la..dah la sejuk, ada plak kakak and abg neh (pakwe makwe kowt??) lepaskan katak betul2 depan mata aku..nak menjerit, t kena marah..so aku diam je la..(mengantuk pun sama)..
Haihh~ bnd yg paling aku benci is LIPAS..x lipas, it's KATAK..x katak, traffic jam..(ttbe)
Hmm...=))
Lagu yg aku ingat time kat kem tu is NUMA NUMA~
Td time aku menghabiskan quota broadband dengan benda sia2 kat youtube, ttbe aku terjumpa lagu ni..
Well, that's exactly how I could recall the camping story..
This isn't the one yg diorang tunjuk during the camp, but turn out to be the funniest NUMA NUMA video (misheard thingy)..=DD
.
.
.

Topup lemak at Pizza Hut; 7/4/11
\(^____________^)/
Ok2, pasni baru diet!
Till then gojesess! =))
Have a nice day (or..sweet dream?) >.<"
X O X O

4 Ore Oyap -->>:

_JAAZLI_AHMAD_ said...

jay x bole blah!!!

windchillJay said...

kecik,kaw dengki~ >.<

nazot said...

haha...suka part anak gajah and abah ga... woops..i x hbs sebut..hik3 ^^

windchillJay said...

hahaha..habiskan je miss nazot oii~ *terima kenyataan ni* =DD

Post a Comment