3/29/11

Kau dah SESAT!

Post aku selalu je yg panas2, kan?
Haih, nok buat gano..
Sesuai la ngan hati aku ni puuunn (style Johan ttbe~)..
Ha..SESAT ni bukan SESAT ape..
Biasalah,walaupun aku ni KLian tegar, jalan2 kat sini idok le familiar ngn aku..
So,kalau nak suruh aku bg direction tu mmg aku sanggup amek SPM semula la..
Minta maap sgt2 kat Cik Farhana Azmira sebab dah menyusahkan mike nak carik IPBA..
Huhu~ kalau hati kau panas nak cari IPBA, percayalah, aku pon sama time bg direction tu..ehehe! (^____^)v peace2!
.
.
.
*Jom sama-sama doakan mama dapat naik pangkat; so that dia boleh beli keta baru! (ttbe lagi skali)
Bila mama ada keta baru, boleh le teman pakai kancil dia..ehehe~ =D
Sementara masih blajaq ni, pakai la mana ada dulu..senang aku nak gerak sendiri..
Especially in menjayakan my precious business!
Tp masalahnyer skg ni..
kalau aku bwk keta je, mula la suara2 sumbang kat blakang duk mngutok aku..
Adik aku..dia ni mmg x boleh tgk aku senang hati bawak keta..
Kalau abah marah sbb tekan brek kaki kiri or bawak laju, mula la si gemok tu nak jd batu api..
Geram aku kalau adik aku ada dalam keta..arghhh!
Hmm..penah sekali abah pegang kaki kiri aku kuat2 so that x tekan brek..hoho!maceh abah~ (^____^)
T abah dah beli keta baru, Nabila blatih lg ok? (demand aku x ley blahh)
.
.
.
Tp..sementara nak beli keta baru tu..
Aku bertekad x maw drive; nti semangat aku maw drive pudar sbb selalu kena marah!!! Sob3~
Skang even bila abah suh p kedai n balik IPBA aku akan bg 1001 alasan..
Alasan yg aku selalu sangat guna ialah x bawak spek n mengantuk..
HOHO~ *pandai x?
.
.
.
Haa..berbalik pada Cik Farhana Azmira td..
Semalam aku jenjalan ngn dia jumpa kawan lama..SEPINTARIAN !
From Sepang kami naik ERL (cool,1st time naek neh)..
Ktorang mcm jakun gila (act, aku yg jakun!)
Serious COOL, tp aku xtaw nak cter tang mana yg cool nyer~
Apapun aku harap Farhana HAPPY; dapat gak dia nek ERL tuh..
Kalau ikut aku, dah lama aku ajak nek keta je..hoho!

Nah,pic kejakunan kami dalam lif Station ERL
Komen aku:
1. Ann xpuas hati dia tangkap gambaq x pakai make up..haha! yg penting kau cantik kat mata laki hang dah laaa~ kan3? (^____^)
2. Nampak gila muka aku jakun naik lif kat ctu.
3.Ann senyum x mesra sbb duit dia belanja&habis RM25 utk nek ERL (THANK YOU ANN!!!)
.
.
.
OKAYY~
Till then gojess~
xoxo (this goes especially to Ann)

5 Ore Oyap -->>:

Coffee Girl said...

Kesiannya ada adik batu api... besa la tu. Dia dengki kita yg bawa keta. kalau dia lagi dasyat kot. haha. Alasan tak bawa spek tu aku pernah dengar 100 kali gara2 malas nak drive. LOL.

Thank you for dropping by and following. I counter-followed. :-) Datang la lagi yer.

windchillJay said...

hey there..definitely i will..=) new blogger here,so hope you can share some relevant tips as well as promoting it..will try to share more tips here like yours..really love your blog btw..(guess i mentioned it few times already)=))
keep on posting ya..(^___^)

Farhana Azmira said...

hahaha...OMG...
mmg xpuas ati ngn gamba nih...
tape2,...nk tgkap yg baru pasni...
ugly~~~
pgajaran, pkai la makeup!!!

windchillJay said...

ann laling..yez! definitely indeed!~ (apa punya penegasan ni? =]] see my info:
woman without make is equal food without salt..well, subjective~ (^__^)

windchillJay said...

apa tah yg aku tulis..clumsy je..
woman without make up is equal food without salt..(still eatable though) danggg! =))

Post a Comment