2/12/11

Baju Kurung Baru

Ouh~ sangat2 dahagakan baju kurung baru!

Nak beli dah lebih sebulan, tapi dek kekangan masa,
(eceh...ayat!)

terpaksa la aku pendam dolu

T nak beli kaler cekelat cair n kaler ape lg erk? *blur

*********

Hoh...dok cakap pasal shopping baju ni

Jenuh, x hingen dah aku beli baju kat jalan tar

Dah la saiz kecik2
(ok, aku mmg bulat. so?)

Xde fitting room lagi buat aku hangin satu badan

Dah la paksa aku beli baju, balik try x muat
(erk, bukan aku sorang je x muat yerp!)

So, last2 baju yg aku terpaksa beli tu dihadiahkan dekat satu2 nye kawan aku yg can fit dgn so-called dress tu.

Nama si kurus itu ialah B A G Y A!!! 
Tahniah!!! =)

2 Ore Oyap -->>:

Fatien Atyrah said...

pengajaran of the day!
beli baju try dulu! haha
simple ayte!

Yashree Malouda said...

Eeeee.. malu-NYA!!! U wana tel d whole world is it JAY!!! OMG!!

Post a Comment